dinsdag, 3. juli 2007 - 11:21

Loket Buurtbedrijvigheid Middelburg van start

Middelburg

Bewoners uit de woonservicezone Middelburg Noordoost kunnen telefonisch of per e-mail terecht bij het dienstenloket buurtbedrijvigheid. Het loket verschaft informatie over en verwijst door naar organisaties die in de wijken Nieuw Middelburg, Veersepoort en Klarenbeek ondersteunende diensten verlenen. Zo kunnen bewoners langer zelfstandig blijven wonen.

Bewoners kunnen bij het loket buurtbedrijvigheid terecht voor ondersteuning bij huishoudelijke taken en klusjes, maaltijdenservice en diensten op het terrein van persoonlijke verzorging. Het loket is er ook voor begeleiding bij artsenbezoek en toezicht op de veiligheid door een persoonlijk alarmeringssysteem.

De openstelling van het loket in zijn huidige vorm is een eerste stap. Later dit jaar gaat het loket officieel open. Het loket krijgt zijn plek binnen de woonservicezone Middelburg Noord Oost. Op dat moment is ook de website klaar met daarop uitgebreide informatie over buurtbedrijvigheid.

Woont u in Middelburg Noord Oost? Heeft u behoefte aan schoonmaakhulp, kunt u hulp gebruiken bij het boodschappen doen of heeft uw tuin onderhoud nodig? Bel dan 65 75 50 of

65 75 40 (tijdens kantooruren) of mail uw vraag naar info@bbmiddelburg.nl.
Provincie:
Tag(s):