vrijdag, 11. mei 2007 - 18:04

Love Your Life van Charlie Dée

Amsterdam

Donderdagavond vond in Paradiso de cd presentatie plaats van Charlie Dée. Charlie en band ontvingen het “eerste�exemplaar van “Love Your Life�. Met een spetterend optreden lieten Charlie en band zien dat ze live geheel in hun element zijn.

Een jaar geleden kwam Charlie Dée met haar eerste album “Where Do Girls Come From�. Nu, een jaar later is zij er al met haar tweede album, wonderbaarlijk snel dus. Moeite met het schrijven van de nummers had ze totaal niet. Thuis kon zij echter de inspiratie niet vinden dus huurde ze een kamer waar ze zo nu en dan kon componeren. In die lege kamer met alleen een piano kwamen de teksten er allemaal uit. De cd was klaar, dus waarom wachten? En zo is daar “Love Your Life�.

Het stemgeluid van deze Rotterdamse zangeres is gerust apart te noemen. Soms kan het eigenlijk nét niet maar door de muziek en alles eromheen moet je toch weer tot de conclusie komen dat het best wel lekker klinkt. Charlie heeft een stel topmuzikanten naast zich verzameld, live zijn ze dan ook steengoed. Mocht je de kans hebben om Charlie Dée live te bekijken zou ik dat zeker doen. Wedden dat ze je betoverd?


Zang : Charlie Dée
Gitaar & zang : Martijn van Agt
Drums : Joeri Rook
Bas & zang: Chris Grem
Piano & zang: Johan Hendrikse
Categorie:
Tag(s):