dinsdag, 18. september 2007 - 16:45

MAA opent lijndienst op Milaan

Beek

Vanaf zondag 28 oktober is het mogelijk om vanaf Maastricht Aachen Airport (MAA) naar Milaan Malpensa te vliegen. De vluchten zullen 4 keer per week worden uitgevoerd door de Italiaanse Low cost maatschappij Volareweb. Dit heeft MAA vandaag bekend gemaakt.

De luchthaven Malpensa ligt net buiten de Italiaanse stad Milaan en is met het openbaar vervoer (bus of trein) of met de auto uitstekend bereikbaar. Door het vluchtschema (maandag, woensdag, vrijdag en zondag) is deze route uitermate geschikt voor korte businesstrips, weekend-breaks en langere vakanties.

David Delfini, Director Business Development van Volareweb reageert verheugd “Wij hebben Maastricht in ons netwerk opgenomen op grond van de ideale ligging midden in Europa. De luchthaven bedient de euregionale markt in drie landen, hetgeen betekent dat wij naast Nederlandse ook Duitse en Belgische passagiers zullen mogen verwelkomen aan boord. Deze route maakt deel uit van het nieuwe netwerk van Volareweb. Binnen enkele maanden zal Volareweb nog andere nieuwe verbindingen bekend maken.�

Sander Heijmans, Commercieel Directeur van Maastricht Airport Airport zegt: “Maastricht Aachen Airport is zeer verheugd met de nieuwe vluchten naar deze prachtige Italiaanse stad. De keuze van Volareweb om vanaf Maastricht Aachen Airport te vliegen bevestigt de steeds groeiende vraag uit de Euregio. Met deze nieuwe vluchten wordt tevens een impuls gegeven aan het bedrijfsleven in de Euregio en het inkomend toerisme.�

Tickets zullen vanaf vrijdag 21 september te boeken zijn via www.volareweb.com. Of via de site van Maastricht Aachen Airport www.maa.nl.
Provincie:
Tag(s):