maandag, 8. oktober 2007 - 16:39

Maak kennis met de verslavingszorg

Regionaal

Op zaterdag 13 oktober a.s. houden drie poliklinieken Verslavingszorg van IrisZorg open huis: Arnhem, Ede en Doetinchem. Deze dag is onderdeel van de Landelijke Dag van de Verslaving.IrisZorg wil bezoekers kennis laten maken met de verslavingszorg. De open dag staat in het teken van “doen� en “ervaren�.

Bezoekers kunnen bijvoorbeeld hun kennis over alcohol en drugs testen, een therapieonderdeel meemaken en vragen stellen aan diverse hulpverleners en behandelaars van IrisZorg.

De volgende vragen kunnen bijvoorbeeld aan de orde komen: wanneer ben je verslaafd aan alcohol, drugs, gokken of internet, kun je genezen van een verslaving en wat heeft IrisZorg concreet te bieden?

Kortom medewerkers van IrisZorg staan deze dag klaar om bezoekers allerlei facetten van de verslavingszorg te laten zien en te ervaren.

Tijd: 10.00 - 15.00 uur

Polikliniek Verslavingszorg regio Arnhem
Weerdjesstraat 10, Arnhem

Polikliniek Verslavingszorg Veluwe-Vallei
Noordelijke Spoorstraat 15, Ede

Polikliniek Verslavingszorg Oost-Gelderland
Frielinkstraat 3, Doetinchem

Kijk voor meer informatie op: www.iriszorg.nl en www.dagvandeverslaving.nl/opendag. Journalisten zijn van harte welkom. Graag van tevoren contact opnemen de afdeling Communicatie van IrisZorg.
Provincie:
Tag(s):