woensdag, 27. juni 2007 - 16:55

Maak méér gebruik van de Stadjerspas

Groningen

Bij alle stadjers met een Stadjerspas is de Zomerkrant weer in de brievenbus gevallen. Mede dankzij de sympathie van veel bedrijven voor de Groningse Stadjerspas konden weer vele aantrekkelijke kortingen gegeven worden.

In de zomerkrant staan traditiegetrouw allerlei aanbiedingen waarmee Stadjerspashouders in de zomermaanden voor weinig geld veel leuke activiteiten in en om de stad kunnen ondernemen.

Zo kunnen pashouders voor slechts €12,00 naar attractiepark Slagharen, inclusief vervoer en entree, en voor een uitstapje naar Kabouterland, inclusief eten en drinken, betaalt men slechts €2,50 in plaats van €17,50! Ook op het gebied van kunst en cultuur zijn er aantrekkelijke kortingen: zo betalen pashouders voor bijvoorbeeld de driedaagse workshop ‘Zo kruip je in de huid van een ster!’ €60,00, tegenover €130,00 voor niet-pashouders. Aanbiedingen dus die zeer de moeite waard zijn!

Het volledige aanbod, waarbij aan iedereen gedacht is, staat in de Zomerkrant. De aanbiedingen zijn geldig van 1 juli tot en met 2 september 2007. Geïnteresseerde stadjers kunnen een exemplaar van de Zomerkrant afhalen bij het Gemeentelijk Informatie Centrum, de Groningse Krediet Bank, wijkservicecentrum Hoogkerk en alle vestigingen van de Openbare Bibliotheek in Groningen. De Stadjerspas kan op deze adressen ook direct aangeschaft worden
Provincie:
Tag(s):