donderdag, 27. september 2007 - 16:50

Maastrichtse Ondernemers-vereniging in race voor landelijke award

Maastricht

De Maastrichtse ondernemersvereniging Stichting Samenwerkende Industrieterreinen Maastricht (SIM) is genomineerd voor de Award “De Beste Ondernemersvereniging van Nederland 2007�. De SIM heeft haar nominatie met name te danken aan de nauwe samenwerking met de gemeente Maastricht.

De ondernemersvereniging SIM behartigt de belangen van de ondernemers op de Maastrichtse en de Eijsdense bedrijventerreinen. De SIM stond aanvankelijk op een “longlist� van 29 landelijke ondernemersverenigingen die door de vakjury werd teruggebracht tot vijf genomineerden. Hoog scoorden die verenigingen die een heldere visie en strategie hanteren, die gedegen georganiseerd zijn en een open relatie met de lokale overheid hebben. Daarnaast heeft de jury ook kritisch gekeken naar welke activiteiten de SIM ontplooit ten behoeve van de versterking van sociale en economische infrastructuur en de wijze waarop de SIM hierover communiceert.

Met name het door de gemeente Maastricht en de SIM in samenwerking met de brandweer ontwikkelde calamiteitenplan en de binnenkort in gebruik te nemen camerabeveiliging op de bedrijventerreinen Randwyck en Beatrixhaven hebben ertoe bijgedragen dat de SIM op 11 oktober een serieuze kans maakt op de Award “De Beste Ondernemersvereniging van Nederland 2007�.
Provincie:
Tag(s):