dinsdag, 23. oktober 2007 - 19:58

MADD-dag

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november a.s. vindt de landelijke Make A Difference Day (MADD)-dag plaats. Deze dag is uitgeroepen om mensen speciaal op deze dag met vrijwilligerswerk kennis te laten maken en wordt voor de derde keer georganiseerd. Ook in Heeze-Leende wordt hieraan aandacht besteed op zaterdag 3 november.

In samenwerking met diverse sportverenigingen is ervoor gekozen om op deze dag de sportvrijwilligers van Heeze-Leende onder de aandacht te brengen. Deze dag heeft als thema ‘Heeze-Leende in beweging’ en dient twee doelen, met name het promoten van sport en het promoten van vrijwilligerswerk speciaal in de sport. Diverse verenigingen zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

Sporthal De Pompenmaker in Heeze vormt die dag het decor voor diverse sportactiviteiten. Zo organiseren tafeltennisvereniging Heeze, turnvereniging Heeze, handbalvereniging Lido, badmintonvereniging Heeze, judovereniging Judoklup de Parel Heeze, en het Jongerenwerk in samenwerking met Steunpunt vrijwilligerswerk een sportdemonstratie. Zij promoten hun sport en hun openstaande vacatures. Ook ouderen- en jongerenorganisaties, waaronder Hulpdienst St. Maarten, zijn uitgenodigd met als doel om jong en oud met elkaar in contact te brengen. Steunpunt vrijwilligerswerk is die dag tevens aanwezig met een stand om vrijwilligerswerk te promoten en met name de sportvrijwilliger.
Provincie:
Tag(s):