vrijdag, 6. juli 2007 - 10:29

Mailen is ‘not’, filmpjes zijn ‘hot’

Jong in Zuidwest Friesland organiseert voor alle jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 25 jaar een wedstrijd, genaamd; “Je bent jong en je hebt vakantie�. De gemeenten: Bolsward, Gaasterlân – Sleat, Lemsterland, Littenseradiel, Nijefurd, Sneek, Wûnseradiel en Wymbritseradiel kunnen deelnemen. Jong in Zuidwest Friesland wil graag weten hoe jongeren hun vakantie beleven, wat jongeren ondernemen, beleven of hebben te vertellen.

Jong in Zuidwest Friesland (JIZWF) biedt in de acht gemeenten in Zuidwest Friesland een luisterend oor, maar ook een helpende hand aan jongeren, ouders en beroepskrachten. Iedereen kan er terecht voor informatie en advies over kwesties die jongeren van 0-25 jaar betreffen. Een provinciale website www.jonginfryslan.nl ondersteunt hierin.

JIZWF wil graag weten hoe jongeren hun vakantie beleven en organiseren een wedstrijd voor jongeren van nu. Mailen is ‘not’, filmpjes zijn ‘hot’. Jongeren sturen een filmpje van 30 seconden in dat over hun vakantie gaat en kunnen daarmee fantastische prijzen winnen.

Meer informatie en spelregels zijn te vinden op de website onder de desbetreffende gemeenten (www.jonginfryslan.nl). De winnaars zullen 6 september 2007 bekend worden gemaakt.
Provincie:
Tag(s):