vrijdag, 20. juli 2007 - 8:11

Man aangehouden voor zaak Lingestraat

Nijmegen

Donderdagavond heeft zich een man gemeld bij de politie in het onderzoek naar de aangetroffen dode man in een tuin in de Lingestraat afgelopen woensdagavond. De man is aangehouden.De politie gaat de man verder verhoren en het politieonderzoek naar de toedracht wordt voortgezet.

De politie heeft donderdag het onderzoek rond de woensdagavond aangetroffen dode man in de Lingestraat voortgezet. Inmiddels is de identiteit van het slachtoffer vastgesteld. Het gaat om een 26-jarige inwoner van Nijmegen. Hij is door een misdrijf om het leven gebracht.

De Technische Recherche heeft verder sporenonderzoek verricht. Dit onderzoek is in de loop van de middag afgerond. Het buurtonderzoek is verder uitgebreid. Buurtbewoners in de Lingestraat en de directe omgeving is gevraagd naar voor het onderzoek relevante informatie. De politie heeft van meerdere getuigen verklaringen opgenomen. Ook hebben zich meerdere personen aan het politiebureau gemeld met informatie.

Kort voordat het slachtoffer in een tuin werd aangetroffen zou een ruzie hebben plaatsgevonden bij een café in de buurt. Deze ruzie werd rond 20.00 uur aan de politie gemeld. Onderzocht wordt of er een verband is tussen de ruzie en de dood van het slachtoffer.
Provincie:
Tag(s):