dinsdag, 16. oktober 2007 - 19:22

Man bij geldautomaat overvallen

Hoogeveen

Een 53-jarige man uit Hoogeveen is maandagavond overvallen toen hij geld aan het pinnen was bij een geldautomaat aan het Van Echtensplein in de stad. De man stond even voor negen uur bij de geldautomaat, toen hij met een voorwerp op het hoofd geslagen werd.

Twee jonge mannen probeerden hem geld afhandig te maken, maar dit lukte niet omdat de man het stevig vast hield. Er ontstond een handgemeen met de twee mannen, waarna de man naar de Grote Kerkstraat rende en daar de politie alarmeerde. De man die erg is geschrokken door deze brutale overval raakte licht gewond.

De politie vraagt hulp bij het oplossen van dit misdrijf. Was u rond dit tijdstip in de buurt van het Van Echtenplein en heeft U iets gezien dat mogelijk met deze zaak te maken heeft, dan wil de politie u graag spreken. U kunt bellen met het nummer 0900 8844.

De politie zoekt twee mannen met het volgende signalement. Beiden zijn tussen de 20 en 25 jaar oud, één van de twee heeft een getinte huid en droeg mogelijk een witte trui. De andere man was langer dan 1,85 en droeg donkere kleding.
Provincie:
Tag(s):