zaterdag, 1. december 2007 - 1:59

Man gewond bij steekincident op Krispijnseweg

Dordrecht

Bij een steekincident op de Krispijnseweg is net na middernacht – van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december - een 46-jarige man uit Dordrecht gewond geraakt. Hij werd in zijn nek gestoken en met vooralsnog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht.

De politie kreeg melding van een vechtpartij op straat waarbij meerdere personen betrokken waren. Drie vrouwen (leeftijd en woonplaats vooralsnog niet bekend) werden daarna op de Krispijnseweg aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vecht cq steekpartij. Zij worden nader gehoord.
Een 34-jarige man uit Dordrecht werd ook aangehouden door de politie in verband met het feit dat hij de aanhouding van de verdachten probeerde tegen te gaan. De politie was genoodzaakt hem pepperspray in het gezicht te spuiten om hem onder controle te krijgen.
De toedracht van het incident zou mogelijk in de relationele sfeer liggen. Op de Krispijnseweg zijn sporen veiliggesteld door de Unit Forensische Opsporing. De politie stelt een onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):