zondag, 28. oktober 2007 - 21:29

Man gewond bij steekpartij, verdachte aangehouden

Heeswijk-Dinther

Zaterdagavond omstreeks 17.45 uur is een 35-jarige Ossenaar gewond geraakt bij een steekpartij op de Meerstraat in Heeswijk-Dinther. De politie heeft een 33-jarige inwoner van Heeswijk-Dinther aangehouden in een woning in die plaats. De steekpartij heeft vermoedelijk te maken met eerdere problemen tussen het slachtoffer en de verdachte.
Eerder deze week had de verdachte aangifte gedaan van poging doodslag en bedreiging.

Op 22 oktober waren slachtoffer en verdachte betrokken bij een aanrijding, waarbij volgens de verdachte de Ossenaar hem opzettelijk had aangereden en bedreigd. Op donderdag 25 oktober was er op de Den Dolvert in Heeswijk-Dinther eveneens een aanrijding waar beide mannen bij betrokken waren. De Ossenaar is toen aangehouden en gehoord over de poging doodslag en bedreiging.

Zaterdagavond is er opnieuw een confrontatie geweest, waarbij de Ossenaar gestoken is. De confrontaties tussen beide hebben vermoedelijk te maken met problemen in de relationele sfeer.

De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau en inverzekeringgesteld. Het slachtoffer is met diverse steekwonden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter verleende medische hulp. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is. De technische recherche doet sporenonderzoek. Tevens is een speurhond ingezet.
Provincie:
Tag(s):