zondag, 2. september 2007 - 16:53

Man gewond door keukenmes

Edam

Een 25-jarige verdachte uit Amstelveen is zaterdagavond 1 september aangehouden in ene woning in Edam. De man zou zijn broer na een ruzie met een keukenmes hebben gestoken. Deze liep diverse snijwonden en is naar het ziekenhuis vervoerd.

De steekpartij had rond half elf plaats in een woning op de Standerdmolen. De Amstelvener wordt ervan verdacht zijn 26-jarige broer uit Rotterdam te hebben mishandeld. De broers waren op bezoek bij hun moeder in Edam, toen er onenigheid ontstond tussen de mannen. De moeder was ten tijde van het incident niet thuis.

De ruzie ontaardde in een worstelpartij, waarbij de 25-jarige man zijn oudere broer met een keukenmes zou hebben gestoken. Het slachtoffer liep snijwonden aan zijn arm en been op en waarschuwde zelf de ambulance.

De man is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld en kon daarna huiswaarts keren. De verdachte, die de woning na de steekpartij verliet, werd op de Zuidpolderlaan in zijn auto door agenten aangehouden. De man is in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):