zondag, 22. juli 2007 - 16:39

Man gewond na ingooien winkelruit

Hoogeveen

Het vernielen van een winkelruit blijft voor een 22 jarige inwoner uit Hoogeveen niet zonder gevolgen. Hij raakte gewond, belandde op het politiebureau, zal de schade moeten vergoeden en krijgt mogelijk ook nog een boete.

De jongeman bevond zich in de nacht van zaterdag op zondag met een grote groep jongeren in de Tamboerpassage in Hoogeveen. Daarbij sneuvelde op een bepaald moment een winkelruit. Een 21 jr. jongen uit die groep raakte door glassplinters gewond aan een arm en moest zich in het ziekenhuis laten behandelen.

Terwijl agenten in het ziekenhuis deze man ondervroegen kwam ook de verdachte binnenstrompelen met een flinke beenwond. Nadat hij door een arts behandeld was moest hij mee naar het politiebureau waar hij is ingesloten.

In de loop van zondag is hij verhoord en daarna in vrijheid gesteld. Omdat getuigen zijn naam noemden wordt hij verdacht van het vernielen van de winkelruit. Door overmatig alcoholgebruik kon hij zich echter niets meer herinneren. De politie onderzoekt de zaak verder.
Provincie:
Tag(s):