zondag, 4. november 2007 - 11:38

Man loopt op N34 voor auto

Holsloot

Een 35 jarige inwoner uit Emmen is zaterdagmiddag overleden aan de verwondingen die hij eerder die dag opliep op de N34 bij Holsloot. Na met zijn auto tegen de vangrail te zijn gebotst liep de man de weg weer op en rende voor een auto.

Het slachtoffer kwam kort daarvoor met een personenauto uit de richting Emmen. Vlak voor het verkeersplein Holsloot botste hij in volle vaart op de vangrail. De auto gleed van het talud en kwam onderaan tot stilstand. Volgens getuigen kroop de man uit zijn auto en klom het talud weer op. Hij maakte een verwarde indruk.

Hierna zagen getuigen de man de N34 oplopen en hem over de middengeleiding klimmen. Kort daarna liep hij de rijbaan richting Emmen op en werd daar geschept door een personenauto. De 63 jr. vrouw uit Coevorden die deze auto bestuurde, zag de man plotseling de weg oprennen en kon hem niet meer ontwijken.

De man raakte ernstig gewond. Een mobiel medisch team in een traumaheli verleende medische hulp waarna de man per heli is overgebracht naar het UMC Groningen. Daar is hij in de loop van de middag overleden.
Provincie:
Tag(s):