dinsdag, 3. juli 2007 - 10:52

Man met geweld beroofd van gsm

Arnhem

Een dertigjarige man uit Arnhem is maandagmiddag in zijn woonplaats met geweld beroofd van zijn mobiele telefoon. De man hield hieraan een pijnlijke nek over. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Volgens het slachtoffer was hij omstreeks drie uur aan het joggen over de Batavierenweg, in de richting van het viaduct naar het Transferium. Net na de verkeerslichten bij het Gelredome hoorde hij een scooter achter zich rijden. Op een gegeven moment zou de scooter vaart hebben geminderd en voelde de Arnhemmer dat hij van achter in zijn nek werd gepakt. Een manspersoon maakte hem vervolgens zijn telefoon afhandig. Hierna zou de dader weer bij een tweede persoon achterop de scooter zijn gestapt en er vandoor zijn gegaan.

Het zou gaan om twee blanke jongens. Ze droegen beiden een sweatshirt met een capuchon over het hoofd, een spijkerbroek en donkere schoenen. Eén van de daders had een lengte van rond de 1.80 m. De jongen die op de scooter zat, had een slank postuur, maar was breed gebouwd.

Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of de daders mogelijk hebben zien rijden, worden verzocht contact op te nemen. De Arnhemse politie is bereikbaar onder 0900-8844 of via E-mail: RechercheArnhem@gelderland-midden.politie.nl. Anoniem reageren kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):