vrijdag, 28. september 2007 - 20:08

Man slaat 15-jarige meisje knock-out

Helmond

Op zondag 16 september stak een 15-jarig meisje rond 21.30 uur vanuit de Deltaweg de Deurneseweg over in de richting van de wijk Rijpelberg. Toen ze was overgestoken zag ze een man staan die haar aansprak. Het meisje stopte en kreeg een klap op het hoofd. Ze sloeg terug en kreeg weer een klap. Het meisje is op de grond terechtgekomen en buiten bewustzijn geweest.

Ze werd door een passant gevonden. Het meisje bleek een hersenschudding te hebben. Onderzoek wees uit dat er geen sprake is geweest van een zedendelict. Het meisje zou wel een biljet van 20 euro missen.

De man was ongeveer 30 jaar oud en heeft een blanke huidskleur. Hij had zwart haar tot in de nek, achterovergekamd met gel. Hij had grote donkere ogen en twee bultjes op het voorhoofd, mogelijk moedervlekken. Hij had stoppels in het gezicht. De man droeg een dikke gouden halsketting, een zwarte leren jas met grote kraag. In het borstzakje zat een pakje zware Van Nelle shag. Getuigen kunnen bellen met de politie Helmond Oost, 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):