zondag, 19. augustus 2007 - 15:19

Man slaat mogelijke fietsendief met klauwhamer op hoofd

Almelo

Bij de Politie Twente kwam zaterdagavond rond 20.00 uur een melding dat er iemand met een hamer op zijn hoofd zou zijn geslagen. De gealarmeerde agenten troffen in een woning aan de Knoopshofte in Almelo een hevig bloedende 46-jarige man uit Almelo aan. De man vertelde dat hij zonder reden door een, voor hem, onbekende met een klauwhamer op zijn hoofd was geslagen.

De politieagenten stelden een onderzoek in en hielden even later een 33-jarige verdachte aan in zijn woning in Almelo. Deze man bekende dat hij de 46-jarige man had geslagen. Hij verklaarde dat hij het vermoeden had dat het 46-jarige slachtoffer die dag ervoor zijn fiets had gestolen.

Zonder de man hierover te hebben aangesproken heeft de 33-jarige man hem meteen een klap met een hamer gegeven toen ze samen op bezoek waren bij een wederzijdse kennis. De 46-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling, poging zwarte mishandeling en poging tot doodslag. Hij heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen. De 33-jarige man is opgesloten
Provincie:
Tag(s):