vrijdag, 15. juni 2007 - 10:59

Man steekt voorbijganger met scherpvoorwerp

Groningen

Een 76-jarige man uit Groningen is donderdagavond op de Jupiterstraat door een onbekende man verwond. De man liet omstreeks 23.20 uur zijn hond uit. Hij liep een andere man tegemoet en de twee groetten elkaar. Ineens hoorde hij dat diezelfde man hard lopend achter hem aankwam. Hij voelde een harde klap in zijn rug.

De onbekende man is er vervolgens vandoor gegaan in de richting van de Planetenlaan. Het slachtoffer merkte dat hij verwond was en met een scherp voorwerp was gestoken. Hij is naar huis gegaan en daar werd hij door ambulancepersoneel aan zijn wond behandeld.

De politie startte met meerdere eenheden direct een onderzoek in de omgeving. Dat leverde helaas nog geen verdachte op. Het scherpe voorwerp is in de omgeving gevonden in beslag genomen en wordt onderzocht.

Het signalement van de onbekende man: blanke, man, leeftijd tussen 30 en 40 jaar, circa 1.70 meter lang en een stevig postuur. Hij was gekleed in een lichtkleurige korte broek en een lichtkleurig overhemd of trui. De politie vraagt getuigen zich te melden. Mensen die iets gezien hebben of informatie hebben over de onbekende man, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):