zondag, 29. juli 2007 - 15:58

Mannen gewond door steekpartij

Dordrecht

In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 juli zijn een 15-jarig meisje uit Gorinchem en twee mannen uit Dordrecht van 27 en 42 jaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij op de Visstraat. Die vond plaats omstreeks 3.50 uur. Bij de steekpartij raakten twee mannen gewond, twee broers uit Dordrecht van 23 en 25 jaar.

De 42-jarige was door een nog onbekende reden in woede ontstoken en ging het gevecht aan met beide broers. Nadat hij een paar stompen had gegeven aan beiden en de autoruiten van een geparkeerd staand voertuig had ingeslagen, ging de man er vandoor.

De slachtoffers ontdekten toen dat ze niet gestompt maar gestoken waren en waarschuwden een passerende agent. Direct werd een zoekslag in de buurt opgestart. De twee slachtoffers konden een duidelijke omschrijving geven van de dader. Eén van de agenten herinnerde zich eerder die avond met iemand gesproken te hebben die aan het signalement voldeed en zo was snel de mogelijke verblijfplaats van de verdachte achterhaald. In deze woning waren ook de 27-jarige man en het 15-jarige meisje aanwezig. Zij waren bij de vechtpartij op de Visstraat aanwezig geweest en werden daarom ook aangehouden. De 42-jarige had zich verstopt op het toilet. De drie werden aangehouden en ingesloten op het politiebureau.

De slachtoffers zijn beiden opgenomen in het ziekenhuis met verwondingen in de buik. Zij verkeren niet in levensgevaar. De twee mannelijke verdachten zijn in verzekering gesteld, het meisje is na verhoor heengezonden.
Provincie:
Tag(s):