zondag, 9. september 2007 - 17:22

Martin Adams bij loting Dong Energy WK Darts 2007

’s Hertogenbosch

Vanaf 11 tot en met 14 Oktober 2007 vindt het tweejaarlijks terugkerende DONG Energy WK Darts 2007 plaats in het Autotron Rosmalen in ’s Hertogenbosch. Een recordaantal van maar liefst 45 landen neemt deel aan wat weer een wereldwijde spannende darts strijd gaat worden. Bij de loting die maandag 10 september plaatsvindt zullen Martin Adams, Co Stompé en Joey ten Berge acte de présence geven.

Een maand voorafgaand aan het DONG Energy WK Darts 2007 zal duidelijk worden welke landenteams, -koppels en –singles het tegen elkaar zullen opnemen in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens deze persbijeenkomst gebeurt dat geheel in stijl, via dartende stadsbestuurders en vertelt de organisatie van het DONG Energy WK Darts 2007 de huidige stand van zaken.

Eveneens aanwezig tijdens deze loting zijn de darters Martin Adams (winnaar Lakeside en captain van het Engelse team) en Joey ten Berge Nederlands Kampioen en aanstormend talent. Namens de Wereld Dart federatie is aanwezig de heer Roy Price

Het officiële DONG Energy WK Darts 2007 wordt georganiseerd door de NDB onder auspiciën van de Wereld Darts Federatie met de door de WDF opgestelde regels.
Provincie:
Tag(s):