dinsdag, 28. augustus 2007 - 8:42

Massale vechtpartij in Den Bosch

Den Bosch

's-Hertogenbosch - In de wijk Hambaken in 's-Hertogenbosch is het gisteravond uit de hand gelopen tussen twee grote groepen. De twee groepen Bossche jongeren gingen met elkaar de confrontatie aan. In totaal zouden hierbij ongeveer 60 personen betrokken zijn. Er zou ook geschoten zijn met een vuurwapen.

Voor zover nu bekend raakte één persoon gewond aan zijn hoofd, waarvoor hij behandeld is in het ziekenhuis. Deze 22-jarige Bosschenaar is aangehouden als verdachte. De politie kreeg omstreeks 23.55 uur diverse meldingen binnen van een grote vechtpartij in de Hambaken.

Toen meerdere politie-eenheden tien minuten later ter plaatse kwamen, was de situatie weer rustig. Wel werden op de plaats waar de vechtpartij had plaatsgevonden stokken, glazen flessen en een mes aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen voor nader onderzoek.

De politie zet het onderzoek voort. Verwacht wordt dat getuigenverklaringen en verder (sporen)onderzoek van de (technische) recherche zullen leiden tot meer arrestaties.
Provincie:
Tag(s):