maandag, 22. oktober 2007 - 19:02

Maud Mulder zet 'Pokerface' op

Londen

Morgenavond is de finale van Partypoker.net: Dutch Open. Aan de finaletafel van de Dutch Open in Londen spelen vijf pokerprofessionals tegen Maud Mulder. Maud is de enige BN’er die door ging naar de finaletafel. De winnaar gaat naar huis met een prijzenpot van maar liefst 50.000 euro. De finale van Partypoker.net: Dutch Open is op dinsdag 23 oktober omstreeks 23.00 uur bij Veronica te zien.

In de eerste aflevering van Partypoker.net: Dutch Open speelden de bekende Nederlanders Richard Witschge, Baas B, Maud Mulder, Michael van Gerwen, Gallyon van Vessem en Dennis Weening tegen elkaar aan de ‘celebrity tafel’, ieder voor een ander goed doel.

In aflevering 2 tot en met 7 speelde telkens één van de zes BN’ers tegen vijf Nederlandse pokerprofessionals. De winnaars van iedere aflevering speelden uiteindelijk in aflevering 8 in een bloedstollende finale tegen elkaar. In de laatste aflevering waarin de hoofdprijs 50.000 euro is, spelen Tuncer Alper, Gezi Bason, Milly Uylenbroek, Olvede 'The Jay' Heinze, Ad Schaap en Maud Mulder tegen elkaar.
Categorie:
Tag(s):