maandag, 12. november 2007 - 14:30

Medewerkers veerdienst in actie op het droge

Gorinchem

De medewerkers Veerdienst zijn op maandag 19 november op een speciale manier actief bij de Merwedebrug. Dit maal niet te water maar aan het begin van de op- en afrit van het fietspad ter hoogte van de rotonde op de Wolpherensedijk. Met de actie wil de veerdienst de fietsers attent maken op de mogelijkheden die zij te bieden heeft : Snel en gemakkelijk naar de overkant

Tussen 13.00 en 19.00 uur bieden de medewerkers van de Veerdienst de passerende fietsers koffie of thee aan en de mogelijkheid om gratis over te varen van Gorinchem naar Sleeuwijk of naar Woudrichem en vice versa. Een andere mogelijkheid is om met dit kaartje op de watertaxi te stappen en naar een bestemming te varen binnen de vestingshoek met 25 procent korting, en zo te ervaren hoe het is om met een snelheid van 50 km/uur over het water naar uw bestemming te gaan.

Naast het kennismakingskaartje, krijgen de fietsers een halogeen noodverlichtingset voor de fiets in het kader van de veiligheid in de komende donkere winterse dagen en een brief, waarin de Veerdienst zich presenteert aan de fietsers. Deelnemers aan de actie kunnen ook nog meedingen naar een fiets. De fiets en het halogeenverlichtingset zijn beide beschikbaar gesteld door rijwielhandel Hagemeijer.

Een extra reden om gebruik te maken van deze actie om snel aan de overzijde te komen is de grootse 'verloting'. Met een ingevuld kennismakingskaartje, ingeleverd bij de kaartverkoper tijdens de overtocht, kunnen de passagiers leuke prijzen winnen. In januari worden de verschillende prijzen onder de inzenders verloot.
Provincie:
Tag(s):