maandag, 5. november 2007 - 18:37

Meest onweerstaanbare HUNK gezocht!

Hilversum

Iedereen met oog voor mannelijk schoon opgelet!! In het nieuwe RTL 8-programma 'Men's Health Covermodel 2007' draait alles om het vinden van de man met de meest onweerstaanbare look en het lekkerste lichaam. Vanaf zaterdag 17 november paraderen ontelbaar veel mooie mannen de huiskamer binnen die allemaal de ultieme hunk en het nieuwe covermodel van het mannenmagazine 'Men's Health' willen worden.

"Het wordt een spannende strijd waarin de kandidaten uitgebreid getest worden op diverse vaardigheden, je wordt natuurlijk niet zomaar Men's Health Covermodel 2007", aldus de enthousiaste Froukje.

De zes geselecteerde fotogenieke mannen, allen met een atletisch lijf, de juiste stijl, guts en sympathieke uitstraling, moeten dus wel meer in huis hebben dan alleen een beautiful smile. Tijdens de afvalrace moeten ze diverse opdrachten succesvol volbrengen om zichzelf prominent op de voorgrond te zetten. Zijn het bijvoorbeeld ook 'echte heren' in gezelschap van dames? Het meest ideale covermodel gaat naast de begeerde 'Men's Health Covermodel 2007'-eretitel ook naar huis met een contract bij Ulla Models én een reis naar het verre Australië.
Categorie:
Tag(s):