zondag, 25. november 2007 - 14:53

Mega Piratenfestijn goed verlopen in Landgraaf

Landgraaf

Het Mega Piratenfestijn dat afgelopen vrijdag plaats had op het Megalandterrein in Landgraaf is succesvol verlopen. Zo’n achtduizend bezoekers bezochten het evenement met Nederlandstalige muziek in een enorme evenemententent, zo meldt de organisatie.

Het Mega Piratenfestijn is een Overijsselse productie. Het reizende muziekfestival doet jaarlijks zo’n twaalf ‘stations’ aan in Nederland. Megaland in Landgraaf vormde de eerste halte in Limburg. Het publiek keek aanvankelijk de kat uit de boom, maar ging uiteindelijk volledig overstag.

Zowel bekend als onbekende artiesten traden voor het voetlicht zoals de Alpenzusjes, Kristof, Sjonnie Wiener & De Schnitzels en Mooi Wark.

Tijdens het festijn is een 31-jarige man uit Heerlen overgebracht naar het ziekenhuis, nadat hij betrokken raakte bij een vechtpartij. De politie arresteerde na afloop van het feest een 30-jarige man uit Hoensbroek toen hij in zijn auto op weg was naar huis. Hoewel er door meerdere mensen was gevochten, zou de verdachte uit Hoensbroek verantwoordelijk zijn voor de mishandeling van het slachtoffer, aldus de politie.
Provincie:
Tag(s):