donderdag, 21. juni 2007 - 23:08

Meisje ernstig gewond na aanrijding door scooter

Arcen

Bij een aanrijding met een scooter is donderdagavond een 14 jarige meisje uit Venlo ernstig gewond geraakt. Bij het ongeval dat op de Lingsforterweg plaatsvond raakten nog twee personen gewond.

Het 14-jarige meisje liep met een groep vrienden over het fietspad toen een 16-jarige bromfietser uit Venlo in tegengestelde richting naderde. Het meisje wilde net als haar vrienden oversteken naar de andere kant van het fietspad om plaats te maken voor de bromfietser, maar werd daarbij aangereden. Ze raakte ernstig gewond en is per traumahelicopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen waar ze in kritieke toestand is opgenomen. De bromfietser en een 15-jarige jongen uit Lomm die bij hem achterop zat raakte licht gewond. Het tweetal is overgebracht naar het ziekenhuis waar ze ter observatie zijn opgenomen.

Voor de jeugdige getuigen is Slachtofferhulp ingeschakeld. De politie stelt nog nader onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval waarbij het rijgedrag van de bestuurder van de bromfietser nader wordt bekeken.
Provincie:
Tag(s):