dinsdag, 2. oktober 2007 - 15:43

Meisje onderweg naar school aangerand

Almelo

Een 14-jarig meisje uit Almelo is op maandag 1 oktober op de Noordikslaan in haar woonplaats aangerand door een man. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze aanranding en roept getuigen op.

Op maandag 1 oktober meldde een 14-jarige scholiere uit Almelo op het politiebureau dat zij die ochtend omstreeks 08.00 uur op de Noordikslaan in Almelo was aangerand. De 14-jarige fietste in de richting van de Catharina van Renneslaan toen een onbekende man naast haar kwam fietsen.

De man betastte het meisje en dwong haar te stoppen. De scholiere schopte haar belager die hierdoor zijn evenwicht verloor en ten val kwam. De 14-jarige kon zodoende ontkomen.

De politie zoekt mensen die getuige zijn geweest van de aanranding of die het signalement van de man herkennen. Het gaat om een blanke man in de leeftijd van 30-35 jaar. Hij droeg een rood petje, een zwarte zonnebril en een zwarte jas met een groene streep ter hoogte van zijn armen en borst.

Men kan contact opnemen met de Afdeling Almelo van de Politie Twente via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000
Provincie:
Tag(s):