zondag, 12. augustus 2007 - 20:04

Meisje roept hulp in van "sterke" broer

Hoogeveen

In de nacht van zaterdag op zondag zijn een 17-jarig meisje uit Noordscheschut en een 22-jarige jongen uit Hoogeveen aangehouden. Een 24-jarige jongen uit Hoogeveen verklaarde tegen de politie dat hij aan zijn haren was getrokken door het 17-jarige meisje en dat zijn shirt door haar kapot gemaakt was.

Het meisje rende vervolgens naar de agenten en sloeg de jongeman tegen zijn hoofd. De agenten probeerden beiden uit elkaar te houden, maar het bleek dat zij ‘assistentie’ van haar broer en zijn vrienden had gevraagd, die wilden de jongeman te lijf gaan. De groep werd gesommeerd weg te gaan, maar de 22-jarige broer van het meisje bleef staan en bleef zich vervelend gedragen tegenover de politie waarop hij werd aangehouden.

Toen ging het meisje weer door het lint en probeerde een agent te slaan. Ze werd wederom gesommeerd weg te gaan, maar deed dit niet. Vervolgens is zij ook aangehouden en ingesloten voor verhoor. Bij haar aanhouding heeft ze tegen de politieauto getrapt waardoor een deuk in de auto ontstond.
Provincie:
Tag(s):