zondag, 2. september 2007 - 13:47

Meisjes gewond bij doorrijding na aanrijding

Venray

In Venray zijn dit weekend twee meisjes gewond geraakt, nadat ze betrokken raakten bij een aanrijding. In beide gevallen ging de bestuurder er vandoor, meldt de politie.

Een 13-jarig meisje uit Venray fietste vrijdag omstreeks kwart voor vijf ’s middags over de Zuidsingel en kreeg op de rotonde geen voorrang van een personenauto. Het meisje belandde op de motorkap van de auto en viel daarna op de grond. De bestuurder van de personenauto reed daarna door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Het meisje hield aan het ongeval een gekneusde schouder en elleboog over.

Zaterdagochtend werd een 17-jarige meisje op de Raadhuisstraat door een automobilist geschept. Volgens getuigen reed de bestuurder met hoge snelheid op de Julianasingel en verloor in de bocht de controle over zijn voertuig. Vervolgens schepte de auto het meisje waarna zij door de lucht vloog. De bestuurder kwam met zijn auto tegen een lantaarnpaal tot stilstand, en ging er daarna te voet vandoor. Het meisje liep letsel aan haar voet en enkel op.
Provincie:
Tag(s):