woensdag, 29. augustus 2007 - 20:48

Meppel in beweging

Meppel

De gemeente Meppel heeft ook dit jaar in samenwerking met verschillende sportaanbieders een aantrekkelijk sportkennismakingsprogramma samengesteld. Van korfbal tot schaken en van oriëntatielopen tot scouting. Een gevarieerd aanbod voor alle leerlingen van het basis- en speciaal onderwijs.

In het boekje staan 40 verschillende sportcursussen beschreven die zowel in Meppel als Nijeveen plaatsvinden. Gedurende zes weken kunnen kinderen kennis maken met een tak van sport van hun keuze.

Wethouder Egbert van Dijk geeft aan dat de gemeente door middel van deze cursussen zoveel mogelijk kinderen wil stimuleren om in beweging te komen. “Dit programma biedt kinderen een mooie gelegenheid om in beweging te komen en kennis te maken met de sport van hun keuze. Vooral voor kinderen die nog niet aan sport deelnemen is dit dé gelegenheid om eens kennis te maken. Ook leden van sportverenigingen die eens een andere sport willen proberen kunnen meedoen. Daarnaast ben ik erg blij dat we dit jaar ook cursussen hebben voor leerlingen met een lichamelijke of verstandelijke beperking�.
Provincie:
Tag(s):