vrijdag, 12. oktober 2007 - 20:58

Michael Rasmussen op Bike MOTION Benelux 2007

Utrecht

Michael Rasmussen komt op zondag 21 oktober naar de sportieve fietsenbeurs Bike MOTION Benelux in de Jaarbeurs te Utrecht. De Deense topwielrenner komt graag naar Utrecht omdat hij na zijn ontslag tijdens de Tour de France vanuit ons land onnoemelijk veel steunbetuigingen heeft ontvangen. Op Bike MOTION Benelux lanceert hij een nieuwe collectie high en fietskleding.

De beursbezoekers kunnen de kans grijpen Rasmussen persoonlijk te ontmoeten op de stand van Nalini. Hij deelt handtekeningen uit en de fans kunnen persoonlijk met hun idool op de foto. Dat Rasmussen nog steeds een hoge populariteit onder de wielerliefhebbers geniet bleek onlangs wel tijdens een criterium in ons land, waar hij door het massaal toegestroomde publiek als een held werd onthaald.

Bike MOTION Benelux is de meest toonaangevende beurs voor sportieve fietsen in de lage landen en gaat van start op vrijdag 19 oktober. Het wielerpubliek kan terecht tot en met zondag 21 oktober. De fietsmanifestatie wordt gekenmerkt door een veelheid fiets gerelateerde activiteiten en events. Zo kunnen sportieve fietsers een gratis toegangsbewijs verdienen door op zondag van start tot finish mee te rijden in een van de fietstochten, georganiseerd door het magazine ‘Fiets’, die vanuit vier windstreken naar de beurs voeren.
Categorie:
Tag(s):