woensdag, 4. juli 2007 - 9:41

Mijd Eindhoven dit weekend

Eindhoven

Automobilisten die dit weekend de weg op gaan, moeten rekening houden met veel vertraging. De meeste hinder wordt verwacht door de afsluiting van de A2 Randweg Eindhoven. Daarvoor is maar één advies: Mijd Eindhoven.

In het weekend van vrijdag 6 juli 22.00 uur tot en met maandag 9 juli 05.30 uur a.s. is de A2 tussen de knooppunten Batadorp en aansluiting 31 Veldhoven in beide richtingen afgesloten. Rijkswaterstaat voert hier werkzaamheden uit in verband met de vernieuwing van de A2/A67 Randweg Eindhoven. Vanwege de grote verkeersdrukte, adviseert Rijkswaterstaat de weggebruikers dringend de Randweg Eindhoven gedurende dit weekend te vermijden en een andere route te kiezen of met het openbaar vervoer te reizen.

Ondanks de verwachte vakantie-uittocht van Noord-Nederland kiest Rijkswaterstaat bewust voor afsluiting van de A2 in dit weekend. Andere weekenden veroorzaken naar verwachting nog meer hinder door de vakantiespreiding van Midden- en Zuid-Nederland en enkele grote evenementen in de regio.
Provincie:
Tag(s):