woensdag, 1. augustus 2007 - 14:20

Minderjarige jongen maakt rit in auto van zijn vader

Hengelo

Op woensdag 1 augustus hield de politie rond de klok van 3:00 op de Karel van de Woestijnestraat in Hengelo een 16-jarige jongen aan omdat hij zonder rijbewijs een auto bestuurde. Agenten reden over de Staringstraat in Hengelo in de richting van de Zwavertsweg. Zij zagen vanuit de Willem Kloosstraat rechts een auto naderen. Het viel de agenten op dat deze automobilist bleef staan terwijl hij voorrang had. Dit trok de aandacht van de agenten.

Na enkele minuten was de automobilist nog niet de Staringstraat opgereden. De agenten reden terug om de auto in de gaten te houden. Een paar straten verder zagen zij de dat de automobilist over de Karel van Woestijnestraat reed in de richting van de Albert Verweijstraat.

Op het moment dat de bestuurder de politieauto zag, stopte deze direct. Vervolgens zette de bestuurder de auto in zijn achteruit en reed hierdoor enkele tientallen meters verderop tegen een rechts van de weg geparkeerde caravan. Zowel de auto als de caravan liepen hierdoor schade op. De bestuurder bleek zonder toestemming van zijn vader de auto te hebben meegenomen.
Provincie:
Tag(s):