maandag, 23. april 2007 - 11:07

Mishandeld na opmerking over voordringen

Amsterdam

Een inwoner van Zaandam is vorige week in de nacht van donderdag op vrijdag mishandeld nadat hij een opmerking maakte over voordringen van een aantal klanten bij een patatkraam. De 26-jarige man werd vervolgens op het Stationsplein mishandeld en moest in het ziekenhuis behandeld worden.

Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis vervoerd waar een gebroken jukbeen en een gebroken oogkas werden geconstateerd. Hij is geopereerd. Er zijn twee verdachten gearresteerd.

In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 april besloot de Zaandammer even voor enen na een avondje stappen nog even een patatje te gaan halen bij het Centraal Station. Daar verscheen plots een groep mannen die voordrong en een bestelling plaatste. Toen het slachtoffer hier iets van zei ontstond er een woordenwisseling. Compleet uit het niets werd de man uit Zaandam vervolgens op zijn gezicht geslagen.

In eerste instantie had hij niet in de gaten hoe hard de klap was aangekomen en wilde hij zijn weg vervolgen richting de trein. Toen hij voelde dat er bloed over zijn gezicht vloeide bedacht de man zich en vroeg medewerkers van de NS om hulp. Op aangeven van het slachtoffer werden vervolgens twee verdachten gearresteerd. De mannen (20 en 29 jaar) zijn ingesloten en in verzekering gesteld. De recherche van het KLPD onderzoekt de zaak.
Provincie:
Tag(s):