donderdag, 19. juli 2007 - 15:42

Moeder probeert haar kind te verdrinken

Capelle aan den IJssel

Op het Sportpark de Schenkel in Capelle aan den IJssel heeft donderdagochtend een drama afgespeeld. Een toevallige voorbijganger en een moeder hebben een 7-jarige jongetje uit de sloot gehaald dat was verdronken.

De politie kwam af op een melding van een jongetje te water geraakt. Bij aankomst trof de politie een vrouw in een auto aan met een kind bewusteloos op haar schoot.

Direct begonnen de agenten met reanimeren en kwam assistentie van een traumahelikopter. Op dat moment werd de moeder agressief en belaagde de hulpverleners.

De vrouw is gearresteerd op verdenking van het met opzet willen verdrinken van haar zoon. Het kind is met spoed overgebracht naar het Sophia- kinderziekenhuis waar het op de intensive care is opgenomen. Over de medische toestand van het kind is nog niets bekend.

De verdachte moeder is door de politiearts en het RIAGG onderzocht. Door de Forensische Opsporing van de politie werd op de plek een nader sporenonderzoek verricht. De politie is op zoek naar getuigen van dit tragische incident.
Provincie:
Tag(s):