vrijdag, 7. september 2007 - 9:11

Moeder ziet 3-jarig dochtertje achterop fiets onbekende vrouw

Enschede

Een onbekende vrouw heeft woensdagochtend in Enschede geprobeerd om het 3-jarige kind van een 40-jarige Enschedese vrouw mee te nemen. De 40-jarige vrouw was rond 9.45 uur met haar 3-jarige dochtertje in een supermarkt aan de Rijnstraat in Enschede aan het winkelen. In de winkel werd zij aangesproken door een haar onbekende Oost-Europese vrouw, die opvallend veel belangstelling had voor het 3-jarige meisje.

Na het afrekenen van de boodschappen zag de 40-jarige vrouw dat de onbekende vrouw haar 3-jarige dochtertje achter op haar fiets zette en daarmee wegfietste. De moeder bedacht zich geen moment en rende achter de fietsende vrouw aan. Het lukte haar om de wegfietsende vrouw in te halen en om haar dochtertje van de fiets te pakken. De onbekende vrouw is doorgefietst in de richting van het tankstation. Het kind is niet gewond geraakt bij deze actie.

De onbekende vrouw betreft een lange, slanke vrouw, van ongeveer 1.70 meter lang. Zij heeft mahoniekleurig haar en is een Oost-Europees type, mogelijk Poolse of Joegoslavische. Ze droeg een spijkerbroek en had een driekwart jas aan. Zij reed op een zwarte fiets met een metalen beugel achterop. De fiets had een tas achterop. De politie vraagt getuigen contact te laten opnemen.
Provincie:
Tag(s):