donderdag, 14. juni 2007 - 12:08

Mogelijk meer kinderen lastig gevallen omgeving Leiden

Leiden

De politie van Leiden-Noord heeft vorige week een 56 jarige man uit Warmond aangehouden op verdenking van het lastig vallen van een 9 jarig meisje. De Warmonder is dinsdag 12 juni voorgeleid voor de rechter-commissaris die zijn voorlopige hechtenis met twee weken heeft verlengd. Dit maakt de politie bekend.

De politie van Leiden-Noord sluit niet uit dat de man meerdere kinderen en/of volwassen vrouwen heeft lastig gevallen dan nu bekend is en vraagt (ouders van) slachtoffers contact op te nemen via 0900-8844.

De verdachte werd op vrijdag 8 juni aangehouden op verdenking van het lastig vallen van een 9 jarig meisje uit Leiden. Het meisje liep op donderdag 7 juni, rond 08.30 uur, over het Schaduwpad in Leiden toen zij door een man aan haar arm en jas werd vastgepakt. Het meisje wist weg te rennen waarna de man haar na schreeuwde. Het meisje voelde zich bedreigd en deed aangifte bij de politie.

De politie kon de man op basis van het signalement, dat het meisje kon opgeven, aanhouden. Inmiddels zijn er meerdere zaken bekend geworden van kinderen die mogelijk door dezelfde verdachte zijn aangesproken en lastig gevallen. De politie heeft deze zaken in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):