donderdag, 2. augustus 2007 - 11:18

Muziekspectakel tijdens de Gouden Pijl

Emmen

Traditiegetrouw is er in het weekend rond de Rabobank Gouden Pijl veel muziek in en om De Brasserie. Op zondag 12 augustus is een concert van Gimme Shelter vaste prik. De beste Rolling Stones tribute-act van Nederland brengt ook nu weer de onvervalste rockmuziek van deze langsttoerende band ter wereld. Onder leiding van zanger Robert van der Lippe en gitarist Marco Geerdink komen veel hits voorbij. Natuurlijk zijn er ook weer een groot aantal special guests. Het concert begint om 22.00 uur.

Een dag later op maandag 13 augustus presenteert de Monday Night Musicclub een Tribute Night met zeven verschillende bands. Optredens zijn er van Blink 182, Johnny Cash, The Police, Van Halen en Madonna (Ilona Remmerswaal en Marco Geerdink). Opmerkelijk is de tribute van de Red Hot Chili Peppers door kinderen, tussen de negen en dertien jaar oud, van bekende Emmer muzikanten.

Als klap op de vuurpijl brengen Dick Joustra, Robert van der Lippe, Marlen Davers, Douwe Sterkenburgh, Chris Vrijbloed en George Kleefman een hommage aan Van Morrison�s Them. Here comes the Night, Its all over now Baby Blue en Mystic Eyes komen voorbij. De Tribute Night begint om 21.00 uur.
Provincie:
Tag(s):