vrijdag, 20. juli 2007 - 10:18

N35 vanaf 22 juli afgesloten

Heino

Van zondag 22 juli tot en met uiterlijk zondag 5 augustus voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit aan de N35 bij Heino. Gedurende deze periode is de N35 tussen de kruisingen met de Zwolseweg en de Raalterdwarsweg voor al het verkeer gesloten. Dit heeft de provincie Overijssel bekendgemaakt.

De kruispunten zijn in principe bereikbaar, met uitzondering van maandag 23 juli en dinsdag 24 juli. Dan is het kruispunt met de Zwolseweg volledig afgesloten. Het verkeer wordt hier ter plaatse omgeleid. Verder is de Berkendijk ter plaatse van de kruising N35-Raalterdwarsstraat vanaf dinsdag 24 juli, 07:00 tot en met uiterlijk zondag 5 augustus afgesloten.

Verkeershinder
Een deel van de werkzaamheden aan de N35 zal leiden tot ernstige verkeershinder. Rijkswaterstaat heeft daarom in nauwe samenwerking met de betrokken gemeenten, provincie en politie maatregelen voorbereid om het verkeer tijdens de werkzaamheden zo goed mogelijk te geleiden. Gedurende de gehele periode gelden verschillende omleidingroutes, die ter plaatse met gele borden aangegeven zullen worden.
Provincie:
Tag(s):