zaterdag, 4. augustus 2007 - 10:20

Nederweert Live Open Air dit jaar met mooi weer

Nederweert

Vrijdagavond is op het Raadhuisplein in Nederweert de derde editie van het Nederweert Live Open Air festival van start gegaan. Het gratis toegankelijke festival had met Di-Rect al meteen een goede slotact in huis gehaald.

Vorig jaar werd het tweedaags muziekfestival nog overschaduwd door een flinke regenbui. Hierdoor moest het festivalterrein voor het gemeentehuis zelfs tijdelijk ontruimd worden. Het weer voor dit weekend is in ieder geval uitstekend. Na het openingsoptreden van Dennis en daarna Seven, mocht Di-Rect de eerste avond afsluiten.

Zaterdag wordt het festival om 17.30 geopend door de Maastrichtse dialect Hip-Hoppers van Pikkatrillaz. Daarna volgen optredens van Viberider, die dit jaar Pinkpop mochten openen, Jim Cofey’s SoulKitchen en Jon Amor uit Groot-Brittannië. Afsluiter zaterdagavond is (Roel) Van Velzen.

Voor het gratis toegankelijke festival heeft de organisatie een pendeldienst opgezet die bezoekers voor slechts 5 euro vanuit de gehele regio naar het festival en weer terug naar huis brengt.
Provincie:
Tag(s):