zondag, 27. mei 2007 - 10:34

'Negeren rood licht mogelijk oorzaak ernstige aanrijding'

Breda

Zaterdagavond zijn bij een ongeval op de Teteringsedijk twee bestuursters gewond geraakt. De auto van een van hen sloeg meerdere malen over de kop waarbij de bestuurster ernstige gewond raakte aan haar arm. Het ongeval vond vermoedelijk plaats doordat beide vrouwen door rood reden.

Een 29-jarige automobiliste uit Nijmegen reed over de genoemde weg richting de Hogesteenweg te Breda. Een 56-jarige Bredase reed in haar auto over de Kapittelweg in de richting van de Beverweg. Vermoedelijk reed deze laatste op de kruising met de voorzijde van haar auto tegen de rechter flank van de andere betrokkene aan.

Hierdoor sloeg de Nijmeegse met haar wagen diverse malen over de kop en kwam uiteindelijk op de linkerzijde van haar voertuig tot stilstand. De vrouw uit Nijmegen raakte ernstig gewond aan haar arm. De Bredase is ter controle op inwendig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Na het horen van verschillende getuigen van het ongeval, ontstaat bij de politie de indruk dat beide mogelijk vrouwen door rood reden.

De politie onderzoekt de zaak nog verder, onder andere door technisch onderzoek ter plaatse en door het horen van de bestuursters.
Provincie:
Tag(s):