donderdag, 11. oktober 2007 - 13:56

Niemand meer veilig tijdens Fright Nights Walibi World

Biddinghuizen

Meer Haunted Houses, meer scarezones, meer shows en meer acteurs maken de Halloween Fright Nights in Walibi World intenser en grootser dan ooit. De Halloween Fright Nights zullen op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond plaatsvinden in de periode 13 oktober t/m 28 oktober van 18.00 uur t/m 22.00 uur.

In oktober als de dagen korter worden en de bomen hun bladeren verliezen, neemt Dr Shock en zijn leger van gruwelijke monsters de macht over in Walibi World. De bezoekers zijn nergens meer veilig, want via de verschillende Haunted Houses, Scarezones en zenuwslopende shows, belanden ze in een andere wereld: die van de bloedstollende nachtmerrie.

De Halloween Fright Nights zijn te intens voor jonge kinderen. De adviesleeftijd voor dit evenement is 12 jaar en ouder. Gezinnen met kinderen kunnen overdag in de periode van 13 t/m 28 oktober tijdens Waiboe gezellig griezelen met de familie Vogelverschikker en de Plaaggeest. Meer informatie over de Halloween Fright Nights en Waliboe is te vinden op www.walibiworld.nl
Provincie:
Tag(s):