donderdag, 5. juli 2007 - 21:42

Nieuw magazine voor Coevorder ondernemers

Coevorden

MenZ en Media BV presenteerde deze week de eerste editie van Coevorden.nl, een glossy magazine voor ondernemers in de gemeente Coevorden. Coevorden.nl wordt elk kwartaal gratis toegezonden aan bijna 1800 bedrijven en staat vol wetenswaardigheden over de vele mogelijkheden die het bedrijfsleven in Coevorden biedt.

“Als redactie van Ondernemersmagazine Coevorden hangen we de filosofie aan dat samenspel meer oplevert dan alleen te werk te gaan. Kijk om je heen, zoek een toeleverancier in je eigen gemeente en maak een ander sterk, waardoor je zelf ook beter uit de strijd komt. Houd omzet in Coevorden, waardoor je de plaatselijke economie versterkt. Wij willen verbinden, contacten leggen, elkaar versterken en van Coevorden een sterke ondernemersgemeente in het Noorden maken�, stelt Henk Kroezen die samen met Rien Menheere de hoofdredactie van Coevorden.nl vormt.

Rien Menheere: “We zijn erg blij met het eerste nummer en bedanken iedereen die ons geholpen heeft het blad op de markt te brengen. Het zal overigens niet voor het laatst zijn dat we van ons laten horen. We hebben nog ideeën genoeg.�
Provincie:
Tag(s):