maandag, 17. december 2007 - 23:05

Nieuwe hoofdsponsor voor Nijmegen Devils

Nijmegen

Dar heeft zich voor de komende anderhalf jaar als hoofdsponsor verbonden aan Nijmegen Devils. De club uit de eredivisie ijshockey gaat voortaan door het leven onder de naam Dar Devils.

Het contract tussen de ijshockeyclub en het afval- en reinigingsbedrijf wordt komende vrijdag getekend. Dar is vooral bekend als het bedrijf dat in een straal van 75 kilometer om Nijmegen het afval inzamelt. Daarnaast is Dar onder meer actief als adviseur op het gebied van afval en reiniging, gladheidbestrijder, straatreiniger en ongediertebestrijder. Dar werkt zowel voor overheden, bedrijven, organisaties, instellingen en particulieren.

Devils is enorm blij met de nieuwe hoofdsponsor. 'Ons initiatief moest afgelopen zomer vanaf nul worden opgebouwd. Intussen staat er een jonge, talentvolle spelersgroep en een volledig nieuwe organisatie. We hebben in korte tijd enorm veel bereikt. De nieuwe hoofdsponsor biedt de club stabiliteit om verder te bouwen aan het ijshockeybolwerk Nijmegen. Dar is een innovatieve onderneming met een bekende naam in de regio en wij zijn er trots op dat zij hun naam aan de club verbinden', zegt een tevreden voorzitter Ronald Diehle van Nijmegen Devils.
Categorie:
Tag(s):