maandag, 24. december 2007 - 16:47

Nieuwe Lancia Musa vanaf €17.995

De Lancia Musa heeft een restyling ondergaan en heeft dankzij een aantal stijlelementen volgens de laatste trends een fraaier en moderner uiterlijk gekregen. De voorzijde van de auto werd voorzien van een aantal chroom accenten, die niet alleen de nieuwe styling benadrukken, maar de auto bovendien een dynamisch uiterlijk verlenen, hetgeen terug te zien zal zijn in de toekomstige Lancia modellen.

In het midden van de chromen grille pronkt het nieuwe Lancia als symbool van ‘verandering in continuïteit’; een teken uit het verleden gestoken in een modern jasje. Een logo van een merk dat zich richt op toekomstige uitdagingen, maar dat trots is op haar historische identiteit.

Eenzelfde harmonie en stilistische samenhang is terug te vinden aan de compleet gerestylede achterzijde. De flinke achterklep vervult een nog belangrijkere functie dan bij zijn voorganger. De bagageruimte is namelijk met 75 liter vergroot en de tildrempel zo’n vier centimeter verlaagd waardoor het plaatsten van koffers en tassen wordt vergemakkelijkt.
Eveneens aan de achterzijde vallen de de technologische LED achterlichten op, die meer licht geven en daardoor veiliger zijn dan de traditionele lampen.

Tenslotte is de Lancia Musa voorzien van nieuwe lichtmetalen wielen en bevinden zich aan de zijkant chromen sierstrips waarin het Lancia logo als een juweel is ingelegd. De elegante ronde lijnen en de afwezigheid van hoekige vormen benadrukken het uitnodigende en beschermende karakter van de cabine. Veiligheid en maximaal comfort in compacte afmetingen: de lengte bedraagt iets meer dan 4 meter, de breedte 1,70m , de hoogte 1,66m en een wielbasis van 2,51m. Ondanks dat de Lancia Musa in lengte is gegroeid, blijft het een compacte MPV met een binnenruimte die een vlaggenschip waardig is.

Reizen in een Lancia Musa blijft een aangename ervaring, mede dankzij het GranLuce Panoramadak, de plezierig aanvoelende oppervlakken, de comfortabele ergonomische stoelen, de dualzone automatische airconditioning en het Bose Sound System®.

En niet te vergeten de DFN gerobotiseerde versnellingbak, leverbaar op de Lancia Musa 1.4 16v en de 1.3 Multijet 16v. Het is eveneens mogelijk de Lancia Musa uit te rusten met Blue&Me®, het systeem dat de bestuurder in staat stelt op een veilige manier naar muziek te luisteren en te telefoneren dankzij de voicecontrol en Bluetooth® technologie. Door het gebruik van de beste soundproof materialen is het geluidsniveau binnenin met 2 db gedaald.

Het motorenaanbod garandeert een evenwicht tussen prestaties, verbruik en respect voor het milieu. De Lancia Musa zal leverbaar zijn met een 1.3 Multijet van 90 pk en 2 benzinemotoren: een 1.4 8V van 77 pk en een 1.4 16V van 95 pk.

Prijzen Lancia Musa
Benzinemotoren
1.4 8v Argento € 17.995
1.4 8v Oro € 19.495
1.4 16v Oro € 20.295
1.4 8v Platino € 21.695
1.4 16v Platino € 22.495

Dieselmotoren
1.3 MultiJet Argento (90 pk) € 23.095
1.3 MultiJet Oro (90 pk) € 24.595
Categorie:
Tag(s):