maandag, 27. augustus 2007 - 11:05

Nieuwe politiewijzer op de deurmat

Groningen

Regiopolitie Groningen gaat deze week de nieuwe Politiewijzer verspreiden. In de wijzer vindt de lezer relevante informatie over de bereikbaarheid en dienstverlening van Regiopolitie Groningen. Daarnaast staan in dit boekje een overzicht van de buurt- en jeugdagenten, openingstijden en adressen van de politiebureaus.

De politie is er voor de burger, maar de burger kan zelf ook bijdragen aan zijn of haar veiligheid. In de Politiewijzer staat omschreven hoe. In de wijzer komen naast bereikbaarheid ook thema’s aan de orde als (digitaal) aangifte doen, geluidsoverlast, huiselijk geweld, identificatieplicht en belangrijke telefoonnummers. In totaal zijn er binnen onze regio tien verschillende edities van de wijzer, waardoor elke editie toegespitst is op de omgeving waar het wordt verspreid.

De Politiewijzer wordt gelijktijdig met reclamedrukwerk huis-aan-huis verspreid. Dit houdt in dat mensen die op hun brievenbus aangeven geen ongeadresseerd drukwerk te willen ontvangen de Politiewijzer niet ontvangen. Belangstellenden kunnen de wijzer ophalen op de politiebureaus, gemeentehuizen en bibliotheken in onze provincie.

De Politiewijzer is ook op het internet te raadplegen. Op deze website staat bovendien onder ‘Uw wijk’ het meest actuele overzicht van buurtagenten.
Provincie:
Tag(s):