donderdag, 18. oktober 2007 - 9:44

Nieuwe straatnamen in Havelte

Havelte

Het nieuw te vormen gedeelte van de wijk ‘Meerkamp-West fase 2’ te Havelte wordt op korte termijn voorzien van straatnamen voor nieuw aan te leggen weggedeelten of uitbreidingen van bestaande wegen. De nieuwe straten krijgen de namen: “Pinksterbloemweg, Sleutelbloem, Fluitenkruid, Boterbloemweg en Weegbree�.

Het uitbreidingsplan van de wijk “Meerkamp-West fase 2 � is op het punt aangekomen dat, in verband met het bouwrijp maken van een volgende fase, nieuwe straatnamen toegekend moeten worden aan de aan te leggen weggedeelten.

In het nieuwe gedeelte van de wijk Meerkamp-West is in het verleden gekozen voor straatnamen die afgeleid zijn van bloemen en planten. Voor de weggedeelten die nu benoemd moeten worden is daarom gekozen voor de nieuwe namen: “Sleutelbloem, Fluiten kruid en Weegbree�. De Pinsterbloemweg en de Boterbloemweg zullen ten opzichte van het huidige tracé worden verlengd. De gekozen straatnamen passen in het rijtje van al benoemde straten in deze wijk: Boterbloemweg, Korenbloemweg en Klaproosweg.
Provincie:
Tag(s):