dinsdag, 23. oktober 2007 - 8:29

Nissan perfectioneerd de NOTE met de NOTE LIFE

Amsterdam

Nissan heeft de NOTE op een aantal punten verder geperfectioneerd en gecompleteerd. Bovendien komt een nieuwe, extra dynamische, scherp geprijsde variant op de markt: de NOTE LIFE.

De wijzigingen aan de NOTE hangen enigszins af van de uitvoering. Vanaf de veelgevraagde Acenta wordt een nieuw audio-systeem geleverd met geïntegreerd handsfree-systeem met Bluetooth en bediening vanaf het stuurwiel. Achter het stuur valt bij deze versies de toerenteller met witte wijzerplaat op. Een aansluiting voor een mp3-speler zit vanaf de uitvoering Visia in het bovenste vak van het dashboard.

Alle versies van de NOTE zijn uiterlijk herkenbaar aan nieuwe voor- en achterbumpers in de kleur van de carrosserie. De antenne is eveneens bij alle modellen naar de achterkant van de auto verplaatst.

De Tekna 1.6 met automatische versnellingsbak heeft voortaan standaard ESP. Twee nieuwe kleuren zijn aan het programma toegevoegd: Emotion Red en Urban Silver.

De nieuwe NOTE LIFE is gebaseerd op de Acenta. De LIFE heeft een speciale stoelbekleding in zwart en rood. De hoofdkleur is zwart met rode puntaccenten. Verder is de LIFE uiterlijk onmiddellijk herkenbaar aan de lichtmetalen 16-inchvelgen en aan het donkere privacyglas.

Een regensensor en automatisch in- en uitschakelende koplampen maken deel uit van het omvangrijke pakket sportieve luxe van de NOTE LIFE. Ten opzichte van de standaard Acenta biedt de LIFE een klantvoordeel van liefst 1.750 euro. De NOTE LIFE wordt geleverd met de 1.4-liter benzinemotor met 88 pk of de 1.6-liter benzinemotor met 110 pk in combinatie met een handgeschakelde dan wel een automatische transmissie en de 86 pk sterke 1.5 dCi dieselmotor. Alle carrosserie-kleuren zijn beschikbaar met uitzondering van Urban Silver en Sport Blue.
De NOTE LIFE 1.4 kost 18.095,00 euro incl. BTW/BPM.

Er is al een NOTE vanaf 16.245,00 euro incl. BTW/BPM.
Categorie:
Tag(s):