donderdag, 1. november 2007 - 20:44

Nooitgedacht Rolde: bijzonder thuis in de natuur

Rolde

Woensdag heeft de gemeenteraad van de gemeente Aa en Hunze unaniem ingestemd met het beeldkwaliteitplan van de nieuwe woonwijk Nooitgedacht in Rolde-Zuid. In deze wijk komen 300 woningen, waarvan dertig procent sociale woningbouw verspreid over het hele gebied.

Op zaterdag 10 november is er een informatiemiddag van 13.00 tot 17.00 uur op de locatie Mariënkamp. Belangstellenden kunnen het gebied bekijken, een rondrit maken met een dubbeldekker en zich oriënteren op de koop van een kavel. Op 10 november start tevens de verkoop van 27 kavels in het bosgebied.

De aanwezige natuur in het gebied is uitgangspunt geweest bij de planvorming. Er is veel diversiteit in kavels, woningtypes en prijsklassen. De wijk biedt ruimte voor iedereen en is geschikt voor alle soorten mensen met verschillende achtergronden. Met maatwerk aansluitend op de specifieke woonbehoefte van verschillende mensen.

Het plan is opgedeeld in vier deelgebieden met ieder een typisch Drentse uitstraling, Wonen op de Es, Wonen in het Bos, Wonen aan de Brinken en Wonen in het park.
Provincie:
Tag(s):